Firmarejser til hele verden – din fleksible rejsespecialist

 

Fly With Me tilbyder firmarejser til og i hele verden. Har I brug for fly booking eller andre specielle ønsker, så står vi klar til at arrangere det præcis, som I ønsker og har behov for.

Som rejsespecialist og uafhængig agent arrangerer vi jeres firmarejse med fuld fleksibilitet og mulighederne spænder bredt i forhold til transportmuligheder. Vi har 24 timers telefonservice, fordi hos os er jeres tryghed og oplevelse vigtigt.

Vi arrangerer både individuelle – og grupperejser for virksomheder fra hele Danmark til Europa og hele verden, samt i Europa og hele verden – hos os er der ingen begrænsninger.

 

– Hvad siger andre?

Kære Sanne.

Du skal have min uforbeholdne kommentar herunder som du meget gerne må bruge på din hjemmeside, skrevet med nogle få ord:

Jeg har igennem mange år haft en hel del rejser i forbindelse med mine jobs og her benyttet mig af mange rejsearrangører.

Derfor kan jeg med de kompetencer og erfaringer sige at jeg har aldrig været så tilfreds med en mægler som Flywithme og her Sanne Bast som min kontakt i firmaet.

Uanset hvor kompliceret tingene har været, hastigt eller skulle ændres har Sanne altid løst mine rejsearrangementer til 100 pct. fuld tilfredshed fra min side.

Hun er inbegrebet af fantastisk til at sætte sig ind i hvad du ønsker og forventer af den rejse du skal på.

Det er der en eneste ting at sige til. Nemlig at Sanne har erfaring og er dybt professionel udi hendes måde at håndtere det på.

Og så gør hun det med en glæde og entusiasme som gør at det altid er en fornøjelse at tale med Sanne.

Derfor kan jeg kun anbefale Flywithme og giver dem her et klart 12-tal for deres arbejde.

Med venlig hilsen

Finn Hansen

MICA

Del af Westrup gruppen A/S

 

Hej

Jeg kan varmt anbefale Fly with me til min erhvervsrejser. Fly with me er punktlig, meget serviceorienteret og følger tæt og omsorgsfuldt op omkring rejser og eventuelle spørgsmål.

Casper Aaen

Center for dialektisk adfærdsterapi & PTSD
www.casper-aaen.com

 


Vi tilbyder også taxaflyvning, helikopterflyvnig & limousine service.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. +45 23 20 25 01

 

Ekstra sikkerhed for nøglepersoner

I samarbejde med Eagle Shark tilbyder vi ekstra sikkerhed i forbindelse med rejsen for nøglepersoner og grupper.

Eagle Shark tilbyder servicen – Travel Safety Manager. En Travel Safety Manager kan sikre en nøgleperson eller grupper under forretningsrejser til lande, hvor ekstra sikkerhed kan være fornuftigt eller nødvendigt. Læs mere her

 

Firmarejser i Danmark, Europa & hele verden | ©FlyWithMe.dk